Warning: session_start() expects parameter 1 to be array, string given in /usr/home/lsw_data_ws_dro/grevenbouw/www.grevenbouw.nl/www/index.php on line 13
Badkamer & sanitair specialist - Bouwonderneming Greven: aanbouw, verbouw & badkamers, Emmeloord, Noordoostpolder.

Complete badkamers

Bouwonderneming Greven is badkamer & sanitair specialist. We bouwen complete badkamers, van A tot Z. Samen met de Baderie Sikma bieden we alle topmerken sanitair. Voor de grap kreeg onze samenwerking de bijnaam Beter in Bad. Omdat we staan voor prachtige badkamers, gemaakt met passie en ervaring, oog voor detail.

topmerken sanitair

Dankzij onze samenwerking met Baderie Sikma Sneek, kun je bij Bouwonderneming Greven terecht voor een badkamer met topsanitair. Denk aan Mosa, Axor starck, Clou, Villeroy & Boch. Luxe badkamer, maar toch een sterke prijs? Mix & match het huismerk Signatuur en met mooi design en accessoires.
 

droom lekker verder

Bouwkundig kunnen we bijna alles. Daarom staat niets uw droom in de weg, behalve het huis van de buren misschien. Bespreek uw plannen met plezier want we denken graag mee.

langere levensduur

Kwaliteit duur het langst, daar zijn we heel eerlijk over. Met bouwen kun je geen risico's nemen. Dat betekent echter niet dat een verbouwing per se onbetaalbaar moet zijn. Profiteer van de snelle bouwtijd van een ervaren team; betaal een scherpe prijs voor slimme oplossingen en tijdloze badkamers.

baderie sikma

Beter in Bad is de krachtenbundeling van Greven met Baderie Sikma Sneek. Samen in bad is immers beter dan alleen.
Samen zijn we sneller en voordeliger. Verleidelijk mooie badkamers, gemaakt met passie en jarenlange ervaring; met liefde voor detail en fris boerenverstand.

Bezoek Baderie Sikma

totaalpakket

Een complete badkamer is niet alleen een compleet plan van verbouw, installatie en sanitair. Het is ook een doordacht plan dat elke bewoner in huis van alle gemakken voorziet.

badkamerboek

Haal het gratis Baderie badkamerboek op bij Bouwonderneming Greven of in één van de Baderie showrooms. Het badkamerboek staat boordevol inspiratie voor de inrichting van uw badkamer.

actie!

Nu bij aanschaf van een complete badkamer, een gratis kraan ter waarde van 240 euro.

Collectie

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van de badkamers die wij bouwen: compleet met verbouwing, installatietechniek, sanitair en toch fris geprijsd.

neem hier contact met ons op voor een afspraak of een gerichte offerte