veelzijdig bouwen

Al sinds jaren werken wij voor opdrachtgevers uit de zorg, het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven in de Noordoostpolder. Betrouwbare partner in verbouw, renovatie, herbestemming van vastgoed. Als middelgrote bouwonderneming schakelen we snel en rekenen we scherp. Ons netwerk maakt elke dwarsverbinding mogelijk.

korte lijnen

Een goed resultaat krijg je door vakwerk en een goede samenwerking. Daarom werken wij met korte lijnen, een open houding, directe communicatie. Dat zorgt voor duidelijkheid en duurzame relaties.

zakelijk geregeld

Ontwerp, bouwaanvraag, bestek en contracten, uitvoering en rapportages: alles van A tot Z verzorgd. Overeenkomsten, wensen en verwachtingen worden direct besproken. Ervaring en een groot netwerk zorgen dat de processen vlot verlopen.

partners

Wij zijn ondernemers in het nieuwe land: bouwen zit ons in het bloed. Samen met lokale partners vormen we een netwerk van ruim 800 lokale ondernemers in elk genre: denk aan architecten, installateurs, adviseurs, constructeurs, metselaars, schilders, maar ook specialisten in infra, milieu en IT.

projecten

Wij hebben diverse projecten uitgevoerd voor opdrachtgevers uit de zorg, het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven. Bekijk ons portfolio met werk voor Marktplaats, Zorggroep Oude & Nieuwe Land, Autobedrijf Tiems & Nijboer.

Bekijk portfolio

offertes

Verstandig bouwen begint met een vrijblijvend gesprek. Onze offerte vertaalt de plannen vervolgens naar manuren en materialen. We lopen het hele bouwproces met u door: van bouwtekening, tot vergunning, tot datum van oplevering.

Vraag gesprek aan

linkedin

Connect met ons via LinkedIn.

Greven op LinkedIn

voetbal + netwerken

Sinds kort zijn we lid van een nieuw netwerk: Businessclub FlevoBoys. Altijd goed om voetbal te combineren met borrelen met ondernemers uit de Noordoostpolder. Eigenwijs als we zijn, blijven we onverminderd sponsor van de underdog aan de overkant: Sportclub Emmeloord. Foto: FlevoBoys.